Известие

Collapse
No announcement yet.

Срещи и мероприятия с 166-ци

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ари ва !
    AR 155 2.0 16V Never Forget You
    AR 166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение
      Момци, кога ще се събирате пак ?
      Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
      ще гледам темата или нова такава за следващата среща - искам да се запозная лично с вас колеги...
      Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение

ари ва !
      Имай малко търпение. На първите срещи на 166-иците се събирахме по 4 коли, но после горе-долу успяхме да ги превърнем в традиция. За да не е тегаво и да може да се събираме повече хора/коли ги правим веднъж месечно. Сега идва Италфеста, затова предлагам следващата среща да е на 17-ти октомври. Ако сте съгласни - казвайте, ако не - давайте предложения.
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD
      Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Като се пееше в песента: Щом така си решил.....
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

• Пичове, ще осигурим ли сериозно присъствие на "капитанската секта" на Италфеста? Досега не видях много записани от корабния клас. Лъки е без кола, мистър Хикс не е казал с коя кола ще бъде, в списъка виждам само 3 сигурни 166-ици: Em4o1, Вальо и аз. Казвайте кой още ще идва.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• аз ще съм там но по стечение на обстоятелствата ще май ще пристигна с колегите от Пловдив
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
              Пичове, ще осигурим ли сериозно присъствие на "капитанската секта" на Италфеста? Досега не видях много записани от корабния клас. Лъки е без кола, мистър Хикс не е казал с коя кола ще бъде, в списъка виждам само 3 сигурни 166-ици: Em4o1, Вальо и аз. Казвайте кой още ще идва.
              Аз отново няма да мога да присъствам
              и на предния...
              и на по-предния..
              пожелавам весело изкарване...
              AR 155 2.0 16V Never Forget You
              AR 166 2.4 JTD

Comment

• аз съм се записал ама ще ходиме с 166 цата на souze.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Пичове, ще осигурим ли сериозно присъствие на "капитанската секта" на Италфеста? Досега не видях много записани от корабния клас. Лъки е без кола, мистър Хикс не е казал с коя кола ще бъде, в списъка виждам само 3 сигурни 166-ици: Em4o1, Вальо и аз. Казвайте кой още ще идва.
                  Аз също ще съм без кола .. Жоро не знам дали ще идва .. така че евентуално със AntiLuup или reptli със 146-ца ще дойда
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Днес говорих с Гиги и доколкото разбрах и той ще бъде там с кораба !
                    Все още не се знае дали ще идва и "Асенов".....
                    Last edited by em4o1; d.m.y г., 18:23.
                    AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

• С колегата Linkestis сме на линия. Не се знае дали с неговата или с моята но ще сме там.
                      безплатни обяви
                      Моята 166

Comment

• На мене много ми се идва,щото до сега на "Италфест" не съм ходил,но като не се познавам с никой лично и ми е малко странно.
                        Уговарям тука познати с Алфи да ходим,но никой не иска.
                        Alfa 166 2,4 jtd
                        Alfa 33 1,7-беше на жената
                        Toyota Passeo-новата на жената
                        Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

• Че ще ходя на фест е сигурно, ама не е ясно дали с кораба или с една изненада...........

Comment

Капитан съм аз баси и ранната възраст за пенсиониране

Comment

• Ма как ми се ходии само,обаче нещо ме стяга шапката(кръвното) от 2-3 дни и си налягам парцалките че...Обаче ай съм станал по добре, ай съм дошъл.Ей го де е Ловеч - Габрово.

Comment

• Първоначално публикувано от BOXER_33_PLD Покажи съобщение
                                На мене много ми се идва,щото до сега на "Италфест" не съм ходил,но като не се познавам с никой лично и ми е малко странно.
                                Уговарям тука познати с Алфи да ходим,но никой не иска.
                                Ами ако дойдеш, ще се запознаем - те нашите коли отдалече се виждат. Освен това Италфеста е за всички италианки, не само за алфи - виж някой познат с фиат или ланча.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X